La boia egarenca Raquel Roldán acaba de fitxar pel C.W. Dos Hermanas

La boia terrassenca Raquel Roldán, acaba de fitxar pel C.W. Dos Hermanas,  convertint-se en un reforç important per al primer equip femení del conjunt sevillà, que milita a la Divisió d’Honor. La waterpolista va deixar la disciplina del CN Terrassa aquest passat mes de juliol.

La boia egarenca, que farà 23 anys al novembre, s’embarca ara en una nova aventura professional i personal a terres andaluses, en un projecte nou que li suposa una proposta molt atractiva.

La gran de les germanes Roldán s’ha format com a jugadora  del planter del Natació. En el club de la nostre ciutat ha guanyat  el Campionat d’Espanya de Segona Divisió, l’ascens a Divisió d’Honor i el subcampionat de la Copa de la Reina el 2013.

A més també ha estat internacional, es va penjar el bronze amb Espanya en un Europeu juvenil i ha participat amb  l’equip absolut a la Lliga Mundial.

Roldán, que la passada temporada va aconseguir 20 gols en els 18 partits de lliga que va disputar, s’ha compromès amb el Dos Hermanas per un any.