‘La cabra o qui és Sylvia?’ tanca la seva gira a la Festa Major de Terrassa

La cabra o qui és Sylvia? un dels èxits de la cartellera teatral tanca el final de gira a la Factoria Cultural de Terrassa. La ja tradicional cita teatral de la Festa Major de Terrassa arriba el dilluns 5 de juliol a les 21h a la Factoria Cultural. La peça “La cabra o Qui és Sylvia?” està encapçalada per un reconegut repartiment amb Emma Vilarassau, Jordi Bosch, Jordi Martínez i Roger Vilà. A més a més serà l’última oportunitat de veure l’obra que tanca el final de gira a Terrassa.

La Cabra o qui és Sylvia? explica la història de Martin, que acaba de guanyar el premi Pritzker, considerat el Nobel d’arquitectura, i a més té l’encàrrec culminant de la seva carrera. A més a més, gaudeix d’una vida envejable, al costat de la seva esposa Stevie i el seu fill Billy. Martin, però, guarda un secret que el tortura i que només s’atrevirà a confessar al seu vell amic Ross, un famós periodista amb qui té una amistat indestructible de més de 50 anys de complicitats.

L’autor Edward Albee és conegut per ser un ferm defensor de la idea que el teatre ha d’ensenyar-nos com encaminar les nostres vides més plenament. Les seves obres acostumen a tenir un marcat sentit social, i en el cas de La cabra o qui és Sylvia” Albee reexiona sobre com les diferents civilitzacions estableixen els límits de la seva tolerància utilitzant la comèdia com a vehicle pel debat. L’obra comença presentant Martin com un personatge que ho ha aconseguit tot i gaudeix d’una posició de respecte tant en l’àmbit professional com el personal. Però aquest renom i el seu matrimoni perfecte, es comença a trencar peça a peça mentre l’espectador es veu immers en un abisme que acabarà commocionant-lo.