La Cambra amplia l’espai destinat a allotjar empreses al seu centre de negocis

L’empresa tèxtil terrassenca STINGbye es va fer famosa a l’estiu de 2015 perquè va treure al mercat una samarreta que repel•leix les picades de mosquits i altres insectes. Des de llavors no ha deixat de créixer i innovar. És una de les 5 firmes que concentra la seva activitat comercial, de magatzem i/o distribució en una oficina ubicada a les instal•lacions de la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Terrassa. Hi és des del 2015 i per fer front a l’augment de la seva activitat, ha requerit diverses ampliacions d’espai. Asseguren que pagant un lloguer obtenen tots els serveis i l’assessorament necessaris per una empresa que creix, exporta i evoluciona.

A més d’STINGbye altres 4 empreses estan ubicades actualment al centre de negocis de la Cambra: NbWeb Soluciones de Negocio, Transport General de Vehicles, Patents Riders i el Col•legi d’Agents Comercials de Terrassa.

El servei de lloguer d’espais empresarials es va posar en marxa al 2012 i està plenament consolidat. Però davant l’increment de la demanda, la Cambra ha reforçat el seu centre de negocis mitjançant l’ampliació i adaptació de noves ubicacions destinades a allotjar més seus corporatives.

Així, ara hi ha capacitat per acollir fins a un total de 8 empreses que estiguin interessades a desenvolupar la seva activitat de forma permanent dins d’aquestes instal•lacions.