20221216 124539

La Cambra culmina Impulsa Digital, un projecte de formació i mentoria per a emprenedors

La Cambra Terrassa junt amb la Cambra de Girona han organitzat la jornada de cloenda del projecte Impulsa Digital, de formació i mentoria per a emprenedors. Un projecte amb aportacions del Departament d’Empresa de la Generalitat i dels fons Social Europeu Plus. Els nous emprenedors han pogut exposar el seu projecte davant un grup d’inversors, acceleradores, entitats bancàries i Business Angels, per aconseguir finançament per a les seves iniciatives empresarials.

En aquesta jornada de Demo Day, feta el passat dia 16 a Terrassa, s’han presentat 13 projectes emprenedors d’un total de 19, 7 dels quals es troben en fase avançada. Els emprenedors de projectes en fases inicials van disposar de 2 minuts per exposar el projecte, els membres de l’equip, el repte, la solució i l’aproximació al client, amb un minut de resposta a possibles preguntes del públic.
Pel què fa als participants del pitch de projectes en fases avançades, van ser 7 els minuts d’exposició on també van parlar del mercat potencial, el timeline d’actuació o la projecció de dades financeres.

L’acte que ha servit com a espai de projecció pública dels projectes, ha estat el colofó del projecte Impulsa Digital, en el qual un grup de 25 nous emprenedors, seleccionats per les cambres de Terrassa i de Girona, han rebut una formació integral i mentories individuals sobre diferents aspectes d’interès per posar en marxa el seu negoci/projecte emprenedor amb model de negoci en clau digital. Impulsa Digital és un programa de preacceleració que orienta els emprenedors i emprenedores al creixement mitjançant l’aplicació de la innovació, la tecnologia i els nous models de negoci digitals, a través d’una metodologia que inclou formació, mentoria i activitats de networking.

L’objectiu és que els projectes es puguin fer realitat i tinguin èxit a l’hora d’entrar al mercat, amb el model de negoci previst i establint sinèrgies amb d’altres projectes emprenedors. La participació a Impulsa Digital forma part de la voluntat de la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Terrassa de donar un impuls en l’oferta de serveis dedicats a l’emprenedoria i la consolidació de noves empreses.

20221216 124539