La Cambra de Comerç aprofita l’entrega dels Premis Cambra per reivindicar l’acabament de la B-40

La Cambra de Comerç de Terrassa ha lliurat aquest dijous al vespre els Premis Cambra, amb els quals cada any reconeix les empreses de la demarcació que sobresurten en diverses facetes. Enguany, l’entitat ha convertit l’acte d’entrega en una gran reivindicació de l’acabament de la carretera B-40. Així, l’escenari del Teatre de la Passió d’Olesa de Montserrat ha acollit un muntatge teatral exclusiu titulat «El show de la B40». Actors com David Olivares i Xavi Serrano, coneguts per les aparicions televisives al Polònia de TV3, han conduït la gala com si fos un programa sobre la B-40. Intervencions com la del president de la Cambra, Ramon Talamàs s’han integrat com si fossin entrevistes. Però el protagonisme de la B-40 encara ha anat més enllà de l’escenari. Abans de la gala, alguns dels assistents al lliurament de premis han visitat les obres del tram entre Olesa i Terrassa en una visita organitzada amb autocar des de la mateixa Cambra de Terrassa.

Pel que fa als premiats, dues empreses de Terrassa han recollit uns guardons ja anunciats al mes de maig. Bio-Fil s’ha emportat el Premi Cambra a la Innovació, mentre que Hercal Diggers ha estat premiada amb el guardó a la sostenibilitat. La resta de premiats han estat la rubinenca European Flavours & Fragrances Spain, premi a la internacionalització, i l’enginyer industrial olesà Josep de Calassanç Torrella i Cascante, premi al Lideratge Empresarial.

Aquest darrer premi l’ha lliurat el conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent, membre d’Esquerra Republicana, partit que s’oposa a la continuació de la B-40 fins a Sabadell i Castellar que demana la Cambra.