La Cambra de Comerç de Terrassa decideix aquest dilluns els guanyadors dels Premis Cambra 2022

La Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Terrassa ha rebut un total de 36 candidatures que opten al Premi Cambra 2022 en una de les tres categories obertes a la participació: Internacionalització, Sostenibilitat i Innovació. Des que va esclatar la pandèmia, l’any 2020, és el primer cop que la Cambra de Terrassa ha tornat a obrir la possibilitat a les empreses de la demarcació de presentar candidatura als Premis Cambra.

Els Premis Cambra, amb el seu origen l’any 1977, són uns guardons consolidats en el teixit socioeconòmic de Catalunya i volen reconèixer les bones pràctiques per part de les empreses amb seu i/o activitat a la demarcació de la Cambra de Terrassa.

El proper dilluns 23 de maig al matí, el Jurat dels Premis Cambra es reunirà per valorar les candidatures i decidir les tres empreses guanyadores, una per cadascuna de les categories obertes a la participació: Internacionalització, Sostenibilitat i Innovació. La Cambra de Terrassa farà públiques les empreses guanyadores el dimarts 24 de maig.