La Cambra de Comerç imparteix un taller empresarial sobre la reducció de costos energètics

La Cambra de Comerç, indústria i Serveis de Terassa ha acollit aquest dimarts un taller empresarial sobre consum elèctric. Conèixer com reduir els costos energètics adequant la potència contractada ha estat l’objectiu d’aquesta sessió que ha anat a càrrec del director general de Conecta2 Energia, Roman Rousaud.

El taller ha estat especialment dirigit a PIMES que, amb una potència contractada en baixa tensió superior a 15KW i d’alta tensió, han manifestat el seu interès a iniciar-se en l’àmbit de l’estalvi i l’eficiència energètica. Durant la sessió, el ponent ha fet èmfasi en la regulació de la potència contractada i, com des de les petites i mitjanes empreses es pot optimitzar el terme fix.

En les tres primeres edicions de la licitació energètica impulsades per les dues Cambres de Comerç del Vallès es van gestionar fins a 200 contractes d’electricitat d’empreses de diversos sectors de la comarca per valor superior a 3 milions d’euros. Les empreses han assolit estalvis de fins al 30% en alguns contractes.