La Cambra de Terrassa celebra els deu anys de gestió del programa europeu “Erasmus per a nous emprenedors”

La Cambra de Terrassa ha celebrat aquest dimecres el 10è aniversari des de la seva incorporació al programa europeu d’intercanvi Erasmus for Young Entrepeneurs (Erasmus per a nous emprenedors), publicant un recull de deu experiències d’èxit de nous emprenedors que han creat la seva pròpia empresa mitjançant la seva participació en aquest programa.

D’acord amb una enquesta realitzada per la Cambra, també amb motiu de la celebració, per saber quin ha estat el seu impacte en els nous emprenedors que hi han participat, el  66% d’aquests hauran acabat constituint la seva pròpia empresa. A més, el 81% dels nous emprenedors encara manté contacte amb l’empresa d’acollida i el 34% ha establert relacions estables de negocis amb el seu empresari mentor.

 La institució pública, que des de l’any 2009 ha estat implicada activament i de forma ininterrompuda en el programa, lidera un consorci europeu per operar en el marc del programa Erasmus per a Nous Emprenedors des de l’any 2017, en el que hi participen un total de 40 països.