6a Jornada D'internacionalització Dia+lloc

La Cambra de Terrassa organitza la 6a Jornada d’Internacionalització

El dimecres 20 d’abril se celebrarà la 6a Jornada d’Internacionalització sota el lema ‘Les cadenes logístiques globals: + resiliència, + capacitat d’adaptació + flexibilitat’. La Jornada organitzada per la Cambra de Terrassa, representa un dels esdeveniments de referència per a empreses internacionalitzades o en procés d’internacionalització. Tindrà lloc al Port de Barcelona de 9 h a 16 h i serà gratuïta.

La 6a Jornada té com a objectiu repassar la visió multidisciplinària de l’escenari actual del teixit empresarial pel que fa a mercats internacionals. Les empreses es troben en un moment d’incertesa a causa de diversos factors com són l’emergència climàtica, la transició energètica, la descarbonització de l’economia i les disrupcions en la cadena logística. Les organitzacions s’han d’adaptar contínuament als canvis a través de noves estratègies.

Donaran la benvinguda Damià Calvet, president del Port de Barcelona i  Ramon Talamàs, president de la Cambra de Terrassa.

Durant la jornada diversos especialistes analitzaran aquest seguit de situacions comentades. Com a ponents hi participaran Natàlia Mas, directora general d’Indústria i Organismes de la Generalitat de Catalunya, Ramon Aymerich, cap de redacció de la secció d’Internacional de La Vanguardia, Jordi Torrent, cap d’estratègia del Port de Barcelona, les empreses Estamp i Taurus Group i CaixaBank Research.

Un cop finalitzades les ponències, faran una visita per conèixer en profunditat el Port de Barcelona.