La Cambra ha assessorat 450 empreses per fer front a la crisi aquest 2020

La Cambra de Comerç de Terrassa ha atès, aquest 2020, unes 450 empreses de la demarcació demanant assessorament per fer front a la crisi econòmica. Ho han fet en algun dels dos programes que l’entitat ha posat en marxa aquest any, ‘Que cap empresa tanqui’, i ‘Aixeca el teu negoci’.

És un símptoma més dels efectes que la pandèmia ha tingut sobre el teixit econòmic de la comarca i que la Cambra ha valorat en la trobada anual amb els mitjans de comunicació. El vicepresident Santiago Sabatés, ha alertat que la situació econòmica a Espanya és pitjor que la dels nostres veïns europeus i s’ha queixat que les ajudes de les administracions, aquí, també han estat menors. Per sortir de la crisi, Sabatés anima a les empreses a buscar el mercat internacional.

D’altra banda, el president de la Cambra, Ramon Talamàs, s’ha mostrat decebut amb el govern català per no haver aprovat, aquesta legislatura, la Llei de Cambres, un projecte de llei que pretén regular el finançament de les cambres de comerç i dotar-les de representativitat

La Cambra també ha explicat que el polígon de Els Bellots podria començar a acollir empreses el 2025 i que els sector de la logística i l’automoció hi estan interessats, per les seves dimensions i bones connexions.