La Cambra impulsa un projecte de formació per a la internacionalització de les empreses

Amb la convicció i l’experiència que l’èxit en la internacionalització està directament relacionat amb la implicació i la preparació de la direcció i de totes les àrees que integren els equips de l’empresa, la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Terrassa impulsa el seu nou projecte de formació internacional sota la marca Som INternacionals. Es tracta d’un programa integral que implica i prepara les diferents àrees de l’empresa en les matèries que formen part de la disciplina de comerç internacional.

La Cambra de Terrassa ofereix a les empreses amb vocació internacional una anàlisi de competències professionals en internacionalització i un pla de formació en comerç internacional adaptat a les seves necessitats.

El projecte treballa competències tècniques dels professionals vers la internacionalització. Així mateix, tracta competències transversals rellevants. Inclou visites, cursos, vídeos, podcast, webinars i sessions; a més incorpora les eines digitals més innovadores per capacitar els equips i avaluar els processos interns.

En el marc del servei Som Internacionals, la Cambra de Terrassa organitza el curs presencial “Aventura Logística. Viu sense riscos el comerç internacional” que s’inicia el proper 6 d’octubre. Una formació innovadora en la qual es desenvoluparan continguts teòrics que es portaran a la pràctica a través d’un simulador de negocis.