La Cambra inaugura una trobada formativa d’Invideogames Summit

La Cambra acull aquest dimecres i dijous el InVideogames Summit, una trobada internacional de formació per promoure l’ús i el desenvolupament dels videojocs i les realitats augmentada i virtual.

La sessió d’avui se centra en l’educació mentre que la trobada de demà girarà sobre la salut mental. En total hi ha previstos 8 tallers amb 25 hores de formació a càrrec d’una vintena d’especialistes, per promoure i explorar les idees més innovadores en col·laboració amb la indústria del videojoc, aquest cop relacionats amb l’educació i la salut mental.

En l’InVideogames Summit es vol estendre la idea de que els videojocs són una forma per transformar la realitat i educar en valors alhora, en un camp tècnic i innovador que també permet desenvolupar noves i valuoses habilitats. Una forma de disseny conceptual del videojoc per millorar la salut mental.

Dels dies 24 al 27 hi ha programada una nova InVideogames i realitat augmentada i virtual entre Montserrat i Barcelona, i pel gener una nova trobada a Portugal en la línia de la que s’ha fet a Terrassa.