La Cambra organitza Webinars per assessorar a les empreses envers com afrontar la situació creada per la COVID-19

En el marc de la campanya “Que cap empresa tanqui”, la Cambra  ha inicia aquest dimarts 14 d’abril, una sèrie de webinars centrats a resoldre els problemes i els dubtes del teixit empresarial.

Amb aquesta iniciativa l’entitat continua treballant per oferir l’acompanyament i assessorament necessari per afrontar la situació provocada per l’alerta sanitària de la COVID-19.

Per una banda, els dimarts i els dijous s’organitzaran sessions realitzades pels propis professionals especialistes de la institució; els dimarts, la temàtica de les sessions se centrarà en temes de comerç internacional o temes jurídics; i els dijous, en temes financers i relacionats amb les ajudes econòmiques impulsades per les administracions públiques.

Aquestes sessions consistiran en webinars en directe amb duració aproximada d’una hora. Els assistents podran enviar, prèviament a la sessió, els seus dubtes al ponent en relació amb la temàtica en qüestió.

També, els professionals i experts de la Cambra, oferiran una sèrie de càpsules de vídeo informatives de diferents àmbits d’interès per a les empreses, en relació amb com fer front al COVID-19.

D’altra banda, l’entitat oferirà els dimecres, webinars en directe o enregistrats, d’una durada entre 20 minuts fins a 1 hora i mitja, alguns gratuïts i altres de pagament, amb continguts estratègics per a les empreses davant la situació generada pel coronavirus.

Finalment, la institució engega un servei de webinars en directe i dissenyat a mida per a les empreses, impartits per professionals interns de la Cambra o per a experts externs.

El programa de webinars es pot consultar a la pàgina web de la Cambra de Terrassa .

El pròxim 17 d’abril, la Cambra de Comerç de Terrassa organitza, a les 12 hores, el webinar en directe Exportar i Covid-19. Els 4 tips ràpids que et dóna la Cambra, centrat en la internacionalització de les empreses davant la situació creada pel COVID-19, que ha modificat les condicions de mobilitat de les persones i dels productes i matèries primeres.

A la sessió,es proposaran una sèrie d’iniciatives per aportar un nou enfocament de l’activitat exportadora. Des de les noves oportunitats que s’obren per a la simplificació dels processos duaners, fins a la possibilitat d’organitzar reunions virtuals amb proveïdors i clients amb el suport de la Cambra, els ajuts actuals a l’activitat exportadora, o com es pot fomentar la internacionalització a través de canals digitals.

Així mateix, el primer webinar de la Cambra “Impagaments i incompliments contractuals causats pel COVID-19. Com actuar?” el qual es realitzarà dimarts 14 d’abril, està destinat a resoldre els dubtes sobre com afrontar els impagaments i els incompliments de contractes causats per la situació econòmica generada per la COVID-19. 

El proper dijous 16 d’abril, el webinar programat, titulat “Què poden fer les empreses per millorar la situació financera actual?” estarà destinat a resoldre els dubtes sobre com millorar la situació financera d’empreses i autònoms i què és el que cal fer per obtenir avals i ajudes.