La Cambra premia 14 empreses de la demarcació, sis de les quals de Terrassa

Més de 500 representants del món empresarial, del comerç, l’econòmic i polític de la demarcació de Terrassa s’han donat cita aquest dijous a Matadepera en l’anual entrega dels Premis Cambra 2017. La Cambra ha reconegut les diferents singularitats de 14 empreses de la demarcació. D’aquestes organitzacions, 6 són de Terrassa, 5 de Sant Cugat, i una de Viladecavalls, Castellbisbal i Rubí.

Sota el lema Interconnecta’t s’ha volgut valorar la internacionalització i la connectivitat, dues claus que incideixen en la competitivitat empresarial. Mentre el President de la Cambra ha reclamat un Govern pragmàtic davant la situació política actual, el Conseller d’Empresa i Coneixement ha contestat amb tota claredat. Amb l’entrega dels Premis Cambra es reconeix al món empresarial la seva dedicació a les activitats internacionals, innovadores i d’empreneduria.

 

La Cambra premia la internacionalització i la innovació

La Cambra atorga al president del Grup Lamirsa, Baldiri Miret, el reconeixement al Lideratge Empresarial 2017. També s’ha atorgat a l’empresa Appart810 Laser Office, de Sant Cugat del Vallès, el premi Cambra a l’Empresa de Nova Creació. Es tracta d’un taller d’arquitectura i disseny especialitzat en el tall i gravat làser i la fabricació digital. Per la seva banda Lamirsa, fundada el 1959 per la fabricació d’additius químics per a diferents sectors industrials, es va convertir en societat anònima el 1962. Ara abandera els processos de recerca i potencia la investigació en col•laboració amb empreses i institucions públiques.

En representació de tots els guardonats, el director general de Faro Barcelona ha parlat de l’emoció, la màgia i l’amor de les empreses. Pel què fa als premis de l’inici a la internacionalització, els guardonats han estat l’empresa de Sant Cugat, Batec Mobility, que es dedica a la fabricació de dispositius adaptats a les cadires de rodes. I Serafí Indústria Gràfica Publicitària de Terrassa, una empresa dedicada a les arts gràfiques amb solucions integrals. El premi a la trajectòria Internacional consolidada ha estat per Deltalab de Rubí, que es dedica a l’elaboració de productes d’un sol ús per a laboratoris. I Faro Barcelona, de Castellbisbal, dedicada al disseny i fabricació de solucions d’il•luminació i ventilació interior i exterior.

Pel què fa a l’impuls a la Innovació, la Recerca i el Desenvolupament, la Cambra reconeix a l’empresa de fabricació i comercialització de sistemes de so professional, Amate Audio de Terrassa i a Hewlett Packard Printing&Computing Solutions, de Sant Cugat del Vallès que ofereix automatitzar processos de negocis i facturació electrònica. En l’apartat de Compromís i Sostenibilitat els guardons han recaigut en dues empreses terrassenques, Bidons Egara i Mútua de Terrassa. A Bidons se li reconeix la seva gestió ambiental dels envasos així com el seu compromís social. A Mútua ser li reconeix ser un referent en l’atenció a la salut de les persones.

Els premis Cambra a l’empresa Saludable, els premiats han sigut CATLAB, del Parc Logístic de la Salut de Viladecavalls, un laboratori de proves diagnòstiques que dóna servei a 98 centres d’extracció. I a Nifco Products, de Terrassa, pel seu treball en material termoplàstic per a l’automoció. La Millor iniciativa comercial i de Serveis els reconeixements han estat per Invinet Sistemes de Sant Cugat del Vallès i l’agència de disseny de Terrassa, Lúcid Product que ofereix serveis globals per a l’estratègia de marca. Des de l’any 1977 la Cambra ha reconegut els mèrits de més de 150 empreses de tota la demarcació, en un intent de promoure les empreses que destaquen pel seu desenvolupament social i econòmic a la demarcació.