20221007 121404

La Cambra reformarà la seu per acollir el projecte Business & Working

La Directora General de la Cámara de España, Immaculada Riera, visita la Cambra de Terrassa. Aquest divendres al matí i en el marc d’aquesta visita, Riera ha mantingut una reunió de treball amb el President de Cambra Terrassa Ramon Talamàs, l’equip professional directiu i alguns membres del Comitè Executiu. Talamàs ha traslladat a la directora general els diferents àmbits i objectius en els quals treballa actualment l’entitat en pro del teixit socioeconòmic de la demarcació, a través dels projectes internacionals que gestiona com també els serveis en matèria de promoció de la internacionalització, l’emprenedoria, la formació, el comerç interior o la digitalització de les empreses del territori entre d’altres.

El President ha posat èmfasi en el projecte Business & Working, aprovat pel plenari de la Cambra. Un projecte global de territori en el qual l’edifici de l’entitat esdevindrà un nou espai de més proximitat al teixit empresarial. La reforma de l’edifici central de la Cambra comptarà amb un espai de coworking, pel qual s’ha aconseguit una subvenció de la Fundación INCYDE de la Cámara de España i de la qual Riera n’és vicepresidenta.

Aquesta trobada forma part de la voluntat de Cambra Terrassa de promoure el treball conjunt entre cambres per fomentar el progrés i el desenvolupament econòmic i empresarial, aprofitant al màxim les potencialitats que ofereix la col·laboració amb Cámara de España. El president ha agraït a la directora les seves opinions i consells per perfeccionar els objectius de l’entitat i valorar-ne de nous en funció de l’evolució i necessitats del teixit socioeconòmic, àmpliament comentats en la trobada.