La Cambra s’obre a l’art amb una cinquantena d’obres del col·lectiu Urban Sketchers

Fins al 10 de juny, es pot visitar a la sala d’exposicions de la Cambra de Comerç la mostra “Arquitectures de Terrassa. La mirada dels dibuixants de carrer”, amb una cinquantena d’obres del col·lectiu Urban Sketchers.

Aquesta exposició ha estat preparada pels mateixos organitzadors de la jornada anual “Terrassa Dibuixa”, un esdeveniment cultural entorn un edifici de la ciutat que, dissabte passat, dia 27 de maig, omplia la Cambra de Terrassa amb els artistes d’aquest col·lectiu i amb diferents activitats. Els dibuixants van captar les vistes de la ciutat des del mateix edifici de la Cambra, així com l’arquitectura de l’edifici.

Entre els motius de les obres que s’exposen a la Cambra de Terrassa, destaca la presència dels edificis del prolífic arquitecte Lluís Muncunill.

Tampoc no hi falten dibuixos inspirats en les construccions de Coll i Barcardí, com el Parc de Desinfecció, i altres icònics racons arquitectònics de la ciutat com l’Estació del Nord i les tan característiques xemeneies terrassenques llegat del seu passat fabril.

Les obres també capten altres realitats de la ciutat. És el cas de l’habitatge de Josep Cirera, al barri del Segle XX, assassinat pels nazis l’any 1941. La mostra, d’entrada gratuïta, es pot visitar fins al 10 de juny de dilluns a divendres de 16.00 h a 19.00 h.