Mercat De Les Puces

20 vals de 10€ per potenciar el comerç de proximitat a Ca n’Aurell

L’associació de Comerciants de Ca n’Aurell inicia aquesta setmana la nova campanya Ca n’Aurell Té Premi per potenciar el comerç de proximitat.  Ha organitzat un sorteig de 20 vals de 10 € per gastar en els negocis associats. S’hi podrà participar fins al 18 de febrer. 

L’objectiu de la campanya es ajudar al comerç de proximitat en un dels moments de l’any més complicats com són els mesos de febrer i març, quan les vendes baixen després de Nadal.

Cartell Ca N'aurell Te Premi Febrer 2023

Cada comerç associat entregarà a cada client després de la seva compra una butlleta que haurà d’omplir per poder participar en el sorteig. Com més compres facin, més opcions tindran per guanyar un d’aquests vals de compra. En el dors de cada butlleta hi ha el llistat dels Establiments que participen.

El dilluns 27 de febrer es farà el sorteig, i l’Associació de Comerciants de Ca n’Aurell es posarà en contacte amb els afortunats i afortunades i es publicarà a les xarxes socials. Els vals es podran bescanviar en el comerços fins al 5 d’abril.

Els comerços participants tindran el logotip de l’associació als vidres i l’urna i les butlletes a un lloc visible.

Mercat de les Puces trimestral

Per altra banda, el Mercat de les Puces, que fins ara es feia tots els mesos , passarà a ser trimestral. Això farà que cada trimestre aquest mercat serà temàtic amb activitats, tallers, parades d’artesania, segona mà i solidàries. A més, en l’edició  de novembre serà una festa del seu 30è aniversari.

Mercat De Les Puces