La campanya de vacunació de tardor, contra la grip i la Covid-19, arriba als CAP

Des d’aquest dilluns, 16 d’octubre, la vacunació simultània contra la grip i la Covid-19 ja es fa als Centres d’Atenció Primària de referència. Les dues punxades són per a les persones de més de 60 anys, amb patologies prèvies o amb immunosupressió, a més del personal sanitari i el de les residències, docents, dones embarassades o que hagin parit en els últims sis mesos.

A més, la vacuna de la grip s’adreça també i, per primera vegada, a les persones fumadores i als infants entre els 6 mesos i els 4 anys i 11 mesos (59 mesos). L’objectiu: prevenir complicacions greus.

D’altra banda, al CAP Sant Llàtzer ja s’han immunitzat la meitat dels nadons contra el virus respiratori sincicial (VRS) per evitar les bronquiolitis.

Aquesta campanya de vacunació de tardor es va iniciar el passat 26 de setembre entre les persones que viuen a residències de gent gran, les que reben atenció domiciliària i altres persones institucionalitzades. A mitjans de novembre s’obrirà a la resta de la població.

Per demanar cita es recomana fer-ho a través de La Meva Salut, al web de programació (citasalut.gencat.cat) o trucant directament al Centre d’Atenció Primària de referència.

Vacunació Cap Sant Llàtzer 6 Vacunació Cap Sant Llàtzer 5 Vacunació Cap Sant Llàtzer 4 Vacunació Cap Sant Llàtzer 3 Vacunació Cap Sant Llàtzer 2 Vacunació Cap Sant Llàtzer