Entrega Premi Salt

La campanya del Banc de Sang amb Salt Idiomes aconsegueix més de 1.000 donacions

Emilio Sánchez Cuenca, donant de Terrassa des de fa gairebé 35 anys, ha guanyat un curs d’anglès, sortejat entre totes les persones que han donat durant el mes de setembre. Sánchez va començar a donar al campus universitari de Bellaterra i des de llavors, la donació forma part del seu calendari habitual. Fins i tot quan marxa de vacances a Palafrugell, aprofita per donar a les campanyes mòbils.

I és que com ja és habitual, durant el  etembre el Banc de Sang de Mútua Terrassa ha realitzat  una campanya de col·laboració amb SALT Idiomes per impulsar la donació.

Durant la campanya, unes 1.050 persones es van apropar a donar sang, plasma o plaquetes al centre de donació terrassenc. Es preveu que de la seva acció en puguin sortir beneficiats uns 2.420 pacients.

Des del Banc de Sang ja estan preparant properes campanyes. Recorden que cada dia calen 1.000 donacions a Catalunya per cobrir les necessitats dels hospitals. Així que animen els donants a apropar-se a fer la seva donació per mantenir unes bones reserves de sang.