La campanya Terrassa Val Molt ha venut més d’un terç dels vals durant els primers deu dies

Després dels primers deu dies de funcionament, la campanya Terrassa Val Molt ja porta venuts més d’una tercera part dels xecs de descompte. Fins ara la ciutadania ha adquirit uns 16.500 vals de 5 i 10 euros per gastar en qualsevol dels establiments adherits. Tant usuaris com comerciants es mostren molt satisfets d’aquesta iniciativa que Ajuntament i Cambra de Comerç han posat en marxa amb l’objectiu d’incentivar les vendes dels petits negocis.

Per beneficiar-se d’aquesta promoció només cal visitar el web terrassavalmolt.cat i adquirir els codis QR necessaris. Els vals de 10€ en costen 5 i els de 5€ en valen 2,5. És a dir que la quantitat pagada per l’usuari serà la meitat de la que acabarà gastant en qualsevol dels 170 comerços que s’han sumat a la iniciativa.

D’entre tots els vals adquirits, fins ara se n’han bescanviat un 36%. Cada persona pot comprar vals per un valor màxim de 60€ i gastar-los abans del 5 de gener. És la mateixa data límit que té qualsevol establiment, negoci o empresa de la ciutat per apuntar-se a la campanya.

Comerç Vals Descompte