Comerç Terrassa Val Molt

La campanya ‘Terrassa Val Molt!’ injecta més 378 mil euros al comerç local i es valora repetir-la

La campanya de dinamització del comerç «Terrassa Val Molt!», que van engegar l’Ajuntament  i la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Terrassa  ha finalitzat amb una injecció de 378.675 euros al comerç local.

La campanya pensada per coincidir amb les vendes nadalenques va començar el passat 5 de desembre, quan es van posar a la venda 19.200 vals de 10 euros i 38.400 de 5 euros a través de la web terrassavalmolt.cat.

La ciutadania va poder adquirir els vals per la meitat del seu import i es van esgotar en 15 dies.  En total, es va posar a disposició vals per un import de 384.000 euros.

Per a l’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, «l’experiència ha estat molt positiva i ha significat una injecció econòmica i de moral per a un teixit comercial local en una situació complicada per la conjuntura econòmica que estem vivint”.

Per part del president de la Cambra de Comerç de Terrassa, Ramon Talamàs, «l’èxit assolit en experiències anteriors a altres municipis de la demarcació avalava estendre-ho a Terrassa. Estem molt satisfets del funcionament en el qual la
dedicació del personal de la Cambra de Terrassa, amb col·laboració amb els tècnics municipals, ha estat cabdal i vull agrair-ho expressament».

El bon funcionament de la iniciativa fa que els promotors valoren repetir-la aquest mateix any i  oferir una nova oportunitat de promoció del comerç local.

En total, al llarg de tota la campanya s’han bescanviat un 98,6% dels vals de compra adquirits, 37.813 de 5 euros i 18.961 de 10 euros als 214 comerços i serveis que s’han anat adherint en tot el període de vigència de la iniciativa.

Els vals no bescanviats suposen un import de 5.325 euros, que seran utilitzats en futures accions de promoció del comerç local de Terrassa, segons indiquen les bases de la campanya.

Per sectors, les llibreries de la ciutat adherides al programa són les que més vals de descompte han bescanviat, un 17,4% del total. En segon lloc s’hi troben les carnisseries, amb un 11,1% del total de vals, seguit de les botigues de moda, amb un
10,5%, de les sabateries, amb un 10%, i de les botigues de fruita i verdura, amb un 9,3% del total.

Comerç Terrassa Val MoltTerrassa Val Molt 2