La canalla, protagonista del calendari de la cultura popular del 2018

La cultura popular ja té a punt el calendari 2018. Enguany s’ha optat per la canalla dels grups i entitats que formen part de la Coordinadora de Grups de Cultura Popular. D’aquí el títol del calendari, “Creixem amb la cultura popular”.

Com l’any passat les imatges són del periodista i fotògraf Manel Marquès i el disseny de Ramon Codinas. De fotos n’hi ha 99 repartides en forma de mosaics entre els dotze mesos i la portada. En edicions passades el calendari ha estat obra de Montse Saludes i Jaume Olivet.

Alguns mesos s’il·lustren amb una festa tradicional del calendari com la cavalcada de reis, el carnestoltes o els pessebres. En d’altres amb diades habituals del mes: esbarts al març, bastoners a l’abril, gegants al maig, diables al juny, el Bitxo a l’octubre i castells al novembre. El calendari es completa amb imatges del Drac, sardanes i el Ball de Serrallonga.

El calendari de la cultura popular es vendrà a 8 euros a partir de la setmana que ve en diversos quioscos i llibreries. També es pot comprar directament a les entitats de la Coordinadora a 5 euros.