La cancel·lació dels Jocs Olímpics torna a estar sobre la taula

La cancel·lació dels Jocs Olímpics de Tòquio és una possibilitat que s’estan plantejant l’organització i el Comitè Olímpic Internacional, després de l’increment dels casos de Covid-19 que s’estan detectant en diferents delegacions ja instal·lades a la vila olímpica. Toshiro Muto, cap del comitè organitzador de Tòquio 2020, ha assegurat aquest dimarts que no descarten cap escenari, ja que en les últimes hores està augmentant els casos entre esportistes, altres membres i treballadors.

Aquesta opció arriba a dos dies de la cerimònia inaugural, que tindrà lloc divendres, però amb algunes competicions ja en marxa. Aquest dimecres s’ha donat el tret de sortida als primers partits de softbol i futbol femenins i dijous entrarà en escena el futbol masculí, amb la participació de l’egarenc Dani Olmo davant Egipte en el primer compromís de la selecció espanyola (16.30h hora local). El comitè organitzador ha endurit encara més el protocol Covid i només podran competir els esportistes que donin negatiu sis hores abans de la seva prova”.

L’egarenc Xavi Lleonart, com d’altres esportistes, s’ha fet una instantània davant les anelles olímpiques ubicades a la vila (Font imatge: @xlleonart)