La cantant Alícia Rey presenta “Tornar”, el primer tema del seu nou projecte personal

La cantant terrassenca Alícia Rey, coneguda per ser la veu del grup Sense Sal, ha presentat aquesta setmana el primer tastet del seu nou projecte personal. A través del tema “Tornar”, la compositora engega una nova aventura en solitari, fruit de la inspiració que ha aflorat amb més força que mai en moments com l’actual.

Alícia Rey ha rebut el suport dels terrassencs Jan Buxeda i Manel Bach en la producció musical. Pel que fa al videoclip de la cançó, aquest ha estat realitzat íntegrament, per la pròpia cantant, aprofitant així els seus dots artístics també en el terreny de la fotografia i l’edició de vídeo.

Aquest és el tercer projecte de caire personal de la cantant terrassenca, després de la maqueta de música country publicada el 2011 i el canal de Youtube dedicat a versionar temes de diversos estils musicals. Ara neix la seva proposta més intimista; un nou projecte que comptarà amb l’impuls de la discogràfica Música Global.

Alícia Rey mira el futur amb optimisme, tot celebrant que aquests dies de confinament hagin servit per inspirar a molts artistes. Ella continuarà compaginant cadascuna de les seves inquietuds personals, mantenint intacte el seu compromís amb Sense Sal.