La cantant Teresa Yanet i la seva rumba cubana s’instal·len a Terrassa

La cantant cubana Teresa Yanet resideix, des de fa pocs mesos, a Terrassa. L’amor va ser el principal responsable del nou destí. Va canviar Cuba per Catalunya, on recentment s’ha casat amb la seva parella terrassenca. Tot i que els seus orígens musicals són el cant líric, l’artista ha portat el seu propi estil caribeny a l’altra banda de l’oceà.

El guitarrista que acompanya Yanet en aquesta experiència musical és el també terrassenc Abel Almíbar. Un tàndem que va debutar a la ciutat el passat 15 d’octubre a la sala d’actes de l’Escola Musical de Terrassa. Els intèrprets van sentir en tot moment una gran connexió amb el públic assistent, entre el qual, per cert, s’hi trobaven l’alcalde Jordi Ballart i la regidora Rosa Boladeras.

La cantant de L’Havana està encantada amb la seva nova vida a Terrassa, on s’ha sentit acollida des del primer dia. Tothom qui desitgi fer classes de cant o, simplement, gaudir de la veu d’aquesta talentosa artista, pot contactar-hi a través del perfil d’Instagram @teresayanetoficial.