La Casa de la Música acull els cursos de música popular i tradicional

Carol Duran és la professora de violí de la mitja dotzena de cursos de música popular i tradicional que es faran al Vapor, el local de creació musical de la Casa de la Música de Terrassa. Ja fa dos anys que l’entitat cultural La Xemeneia va crear l’Aula de Música Tradicional Terrassenca, unes classes de formació pels instrumentistes que acompanyen les entitats de cultura popular. Aquest any la Casa de la Música cedeix espais i infraestructura, per acollir les noves classes per aquest curs.

Els cursos de nivells inicial, bàsic, mitjà o avançat, seran de gralla, tabal, garota, acordió diatònic, violí i sac de gemecs. Es faran en 11 sessions durant aquest trimestre i costaran entre 90 i 150 euros en un sol pagament. Les classes d’entre 2 i 5 alumnes de 11 a 60 anys, aniràn a càrrec de reconeguts músics locals com Carles Llongueres, Roger Aulet, Núria Lozano o la mateixa Carol Duran.

Una novetat dels cursos són les dues classes programades al mes de Cançons de Taverna, unes sessions amb tots els instruments que acabaran en actuació per les entitats o espais culturals de la ciutat. A les Cançons de Taverna hi podran participar alumnes del Conservatori així com els alumnes de Música Tradicional ho podran fer en màsters i classes especials del centre públic. Les inscripcions que es tanquen divendres dia 21, es poden formalitzar a la web de la Casa de la Música.