Foto Genèrica Concert Casa De La Música

La Casa de la Música de Terrassa programa 4 formacions gratuïtes de febrer a maig

La primera activitat es fa aquest dimecres 15 de febrer a les 19h  i se centra en el cos en la música. El taller, que estarà coordinat per Carles Sala de La Fita Fisioteràpia, constarà de dues parts: una de teòrica i una altra de pràctica. La primera consistirà en la descripció anatòmica per conèixer millor el funcionament del nostre cos i la segona serà un circuit de diferents estacions per treballar aspectes com el control postural, l’agilitat, la força i la flexibilitat…

La segona proposta ve la mà de Laia Cubells, amb més de deu anys d’experiència en el sector, i és una sessió sobre management i booking prevista per al 15 de març a les 18.30h. S’explicaran les tasques del mànager en un projecte musical i els elements necessaris per desenvolupar la carrera d’un artista.

Els dimecres 19 i 26 d’abril, de 19h a 20.30h, s’ha programat un taller de producció musical des de zero a càrrec de Martí Galán  (Galgo Lento) amb Logic Pro X. La sessió comptarà amb una introducció al món de la (auto)producció per saber com vestir, donar-li sentit i dinàmica a una cançó perquè estigui preparada per ser escoltada.

Finalment, els dimecres 17 i 24 de maig de 18:30h a 20:30h la cantant Teresa Yanet farà una masterclass de veu. Serà amb dues sessions de cant per a cantants que busquin trobar-se amb la seva pròpia veu sense forçar ni fer malbé el cos, per a professionals de la comunicació i de la interpretació. La seva metodologia està basada en trobar la veu a partir de la interpretació vocal de manera lliure, sana i creativa, partint que la veu és només una i aprenent a treballar amb les pròpies tensions.