La Casa de la Música es suma a la programació del Festival Terrassa Noves Tendències

El Vapor Casa de la Música (C/ Mare de Déu dels Àngels 76), exercint la seva funció com a espai de creació artística, serà seu de tres espectacles: ‘Neti Neti’ d’Amalia Fernández, ‘.nomedia– de Los Voluble ft. Gnomalab i ‘Dit i dit’ de Conde Galí.

NETI NETI d’Amalia Fernández tindrà lloc aquest dijous 30 setembre a les 17:30h. Es refereix a un mètode d’acostament a la comprensió d’allò diví provinent de l’hinduisme. L’Amàlia Fernández ho combina amb tot el que li agrada, capes i més capes de referents, d’imatges i de formes provinents de la cultura popular.

.nomedia – Los Voluble ft. Gnomalab es farà divendres 1 d’octubre a les 22.30. L’espectacle té format de sessió electrònica. Tres pantalles i tres persones a escena amb instruments per governar-les. Volen subvertir el propòsit comercial de la remescla i tornar al sentit original de la rave, un lloc on el moviment i la festa eren també una forma d’acció política.

DIT I DIT de Conde Galí està previst per al 3 d’octubre a les 12h. Pensada per a públic d’entre sis i onze anys, és una peça-taller fruit d’una investigació de llarg recorregut de la companyia CondeGalí B.L. A partir d’una pregunta inicial sobre com la pandèmia de la SIDA va afectar les comunitats de la dansa i LGBTIQ+ a Espanya i a l’Amèrica Llatina, l’Aimar (sempre en col·laboració amb l’artista, pedagog i teòric Jaime Conde-Salazar) ha anat desenvolupant diversos processos i projectes des de 2015. En tots ells, es revaloritza el (con)tacte com a mode de pensament i actuació política, i com a mecanisme pel plaer i la mostra d’afecte.