La Casa de la Música s’afegeix amb dos concerts al programa de Terrassa Cooperativa

La Casa de la Música se suma al programa de Terrassa Cooperativa que se celebra aquest mes, i oferirà dos concerts en streaming per reivindicar la importància de la música en l’economia social i solidària. El Terrassa Cooperativa d’aquest any pren com a context la crisi generada per la Covid-19 i se centra en reajustar, reactivar i repensar la pràctica de l’economia social a la ciutat.

El dissabte 14 actuarà el grup Anabel-Lee, un conjunt sorgit aquest any de la Casa de la Música. La formació va néixer amb la vocació de quatre músics molt diferents de portar un projecte en comú dalt l’escenari. El grup recupera l’estil punk dels anys 80 per adaptar-lo al panorama actual. La formació també juga amb els estils indie o power pop, i crea una sonoritat diferent a partir de la premisa de “fes-t’ho tu mateix”. El Vapor será l’escenari del concert a través d’Internet que començarà a les 19h, a la página web de Terrassa Cooperativa.

El dia 21 de novembre será el torn dels de Matadepera, The Sappy’s, amb una beca de suport de la Casa de la Música. Quatre joves d’estil punk amb traces de rock alternatiu amb lletres reivindicatives i de crítica social. Les jornades Terrassa cooperativa han començat el passat dia 2 i s’allargaran fins al dia 28.