La Casa de la Música se suma al XIè Festival d’Estiu de la Seu d’Ègara

La Casa de la Música de Terrassa col·labora un estiu més amb el Festival d’Estiu de la Seu d’Ègara, organitzat per l’Orquestra de Cambra 48 de Terrassa, que aquest any celebra la seva novena edició. El certamen, que tindrà lloc del 12 al 18 de juliol, comprèn diverses activitats relacionades amb la música que tindràn lloc a diversos espais de la ciutat. Es tracta de la conferència del músic i divulgador Joan Vives, la presentació de ‘Nocturns i Diamants’ amb Arnau Tordera i Coloma Bertran i un taller d’iniciació a la improvisació lliure.

La conferència inaugural amb Joan Vives es farà dilluns 12 de juliol, a les 20h, amb reserva prèvia, a l’Auditori Municipal de Terrassa. Vives és flautista de bec, professor d’història de la música i divulgador musical.

El concert NOCTURNS I DIAMANTS amb Arnau Tordera i Coloma Bertran serà dimarts 13 de juliol, a les 19h 30h, amb reserva prèvia, a la Biblioteca Central de Terrassa. Aquest és el primer treball discogràfic de Bertran en solitari, un treball íntim on la violinista es redescobreix com a creadora amb una sonoritat més pròpia i pinzellades que evidencien el seu recorregut pel món del jazz, la música clàssica i la música popular.

Pel que fa al taller INICIACIÓ A L’IMPROVISACIÓ LLIURE AMB VIOLÍ, anirà a càrrec d’ARIADNA TORNER i tindrà lloc dimecres 14 de juliol a les 20h, amb reserva prèvia, a El Vapor – Casa de la Música de Terrassa. Torner va obtenir l’any 2013 la Llicenciatura en Interpretació de violí amb Olga Aleshinski al Conservatori del Liceu. Actualment, segueix la seva formació amb la professora Tatiana Aleshinski. Ha estat membre de la Jove Orquestra Nacional de Catalunya, de la Netherlands Youth Orchestra, de la Maribor International Orchestra i ha col·laborat amb diverses orquestres professionals com l’Orquestra Simfònica del Vallès o l’Orquestra Simfònica de Sant Cugat.