La Casa del Hockey serà una realitat a l’antic edifici de l’Ajuntament

La Casa del Hockey serà una realitat en els propers dos anys i s’ubicarà definitivament a l’antic edifici de l’Ajuntament al Raval de Montserrat. Aquest era un dels punts principals del Pacte de Ciutat pel Hockey, que es fa signar el passat mes de maig.

L’edifici, que pertanyia a la Fundació de l’Institut Industrial, ja és oficialment de titularitat municipal. Així ho han traslladat als clubs de la ciutat l’alcalde, Jordi Ballart, el tinent d’alcalde de Promoció Econòmica i Projecció de la Ciutat, Isaac Albert, i el regidor d’Esports, Miguel Ángel Moreno, en una reunió mantinguda aquest dimecres al matí.

S’espera que en els propers mesos comencin les obres de rehabilitació de l’edifici. Tot i que l’espai serà compartit, la notícia ha estat molt benvinguda per la família de l’hoquei egarenc, que sempre ha defensat aquest emplaçament com a primera opció.

Confiança en el Mundial

A la reunió també s’ha parlat del Mundial femení d’hoquei del 2022. La setmana passada la Federació Espanyola ja va presentar oficialment la candidatura de Terrassa, que ha de lluitar amb les d’Alemanya i Austràlia. Al novembre la Federació Internacional farà oficial la seu. Institucions i clubs creuen que l’organització d’aquesta competició no es pot escapar.

A la trobada s’ha decidit elevar al ple municipal el Pacte de Ciutat pel Hockey i muntar una comissió mixta per fer un seguiment de les seves línies estratègiques cada tres mesos.

Ajuntament i els clubs d’hoquei s’han reunit aquest dimecres