La Catedral acollirà el Concert de Nadal del 25è aniversari

Aquest any el Sant Esperit organitza per Nadal un concert de gran format dedicat a la música barroca, coincidint amb el 25è aniversari del tradicional Concert a la Catedral. Amb motiu d’aquest aniversari, l’organització posarà el divendres 22 de desembre, a més de 60 músics en escena que interpretaran dues cantates de Bach, la 61 i la 36, que obriran i tancaran el concert.

Entremig oferiran el Concerto grosso de Corelli i el Magnificat de Vivaldi. Un cop passat el concert, la Catedral es planteja recuperar el seu orgue. En el concert hi participarà el Cor de Cambra de Granollers i una quinzena de persones que formen la Camerata Ègara, una formació creada especialment pel concert. A més comptarà amb solistes de gran nivell com la soprano terrassenca, Elena Copons, el contratenor Oriol Rosés, el tenor Albert Casals i el baríton Xavier Mendoza.

Tots dirigits per Jordi Casals, l’ànima d’un programa que dura gairebé 90 minuts i que anuncia el Nadal. Aquest any l’entrada costarà 20 euros, 17 si es compra anticipadament en horaris d’oficina a la Parròquia del Sant Esperit.