Seguiu la Cavalcada en directe per Canal Terrassa

Canal Terrassa es bolca un any més en oferir la Cavalcada dels Reis d’Orient. Des de la televisió local hem preparat un dispositiu especial per fer tota la cobertura del pas de Ses Majestats per la nostra ciutat, des de la seva arribada a La Maurina fins a la recepció a l’Ajuntament, passant pel recorregut pels carrers més cèntrics. De fet, Canal Terrassa ja ha participat dimarts en el lliurament de cartes al Patge Xiu-Xiu amb un programa especial dedicat a la visita de l’emissari reial a les nostres instal·lacions a la plaça de la Farinera.

Aquest dimecres, doncs, la Cavalcada es podrà seguir en directe per Canal Terrassa a partir de 2/4 de 8 de la tarda, just quan Ses Majestats arribin al Raval de Montserrat. Durant l’emissió es podran veure també imatges tant de l’arribada dels Reis d’Orient en helicòpter al Camp Municipal de Futbol de La Maurina com de l’inici de la Cavalcada. El mateix programa es reemetrà íntegrament a mitjanit. També dijous a 2/4 de 7 del matí, una de la tarda i 2/4 de 5 de la tarda.

Recordem que la Cavalcada, organitzada pel Centre Cultural El Social amb la col·laboració de l’Ajuntament, arrenca a les 6 de la tarda des de la plaça del Turó de l’Argila. A diferència d’anys anteriors, varia el tram inicial ja que la comitiva reial sortirà pel carrer de Vallhonrat cap a la Rambla d’Ègara per guanyar espai i permetre l’esponjament del públic i evitar aglomeracions.

La previsió és que la comitiva reial arribi cap a 3/4 de 8 del vespre al Raval de Montserrat seguint l’itinerari previst. Un total de 200 terrassencs i terrassenques acompanyaran a Ses Majestats de forma gratuïta i determinades per un sorteig celebrat el passat 18 de desembre.