La CEAT celebra la 1a Fira de Germanor amb Raúl ‘El Balilla’ com un dels principals reclams

Aquest cap de setmana la Coordinadora d’Entitats Andaluses de Terrassa ha estrenat la 1a Fira de Germanor. Aquest nou esdeveniment al calendari terrassenc neix de la intenció de la comunitat andalusa a la ciutat de compartir les seves arrels culturals amb la resta de veïns de Terrassa. Amb aquest objectiu, el Parc dels Catalans s’ha convertit des de divendres fins diumenge en una petita Feria de Abril: atraccions infantils, parades de menjar i, sobretot, cultura andalusa en forma de dansa i música. En aquest sentit, la Coordinadora ha optat per complementar les actuacions dels grups locals amb un artista potent del panorama flamenc actual. Té 16 anys i es diu Raúl, però el coneixen com ‘El Balilla’.

Raúl ‘El Balilla’ no és andalús ni català, sinó de Cartagena, però de ben petit es va empapar de la cultura flamenca. Amb 9 anys ja va donar a conèixer la seva habilitat pel cante participant al concurs televisiu ‘La Voz Kids’. A Terrassa hi ha presentat el seu darrer senzill, ‘Bailando’, amb molt bon resultat pel que fa a afluència de públic. Des de la Coordinadora d’Entitats Andaluses s’han mostrat molt satisfets de l’acollida que ha rebut la fira.

La primera Fira de Germanor de Terrassa és un més dels actes per commemorar el Dia d’Andalusia, celebrat el cap de setmana anterior.

I justament sobre l’èxit d’aquesta primera edició de la Fira de Germanor, n’ha volgut parlar el regidor Raúl Ibáñez que, com a artista, també va participar de les actuacions a l’escenari del Parc dels Catalans. El polític ha valorat positivament la Fira i ha dit que l’Ajuntament ja es planteja fer-ne una segona edició.

La primera edició de la Fira de Germanor ha ofert diverses actuacions musicals. Entre altres, dalt de l’escenari s’hi han pogut veure les actuacions de Raúl Ibáñez ‘Biri’ i de Raúl ‘El Balilla’. Us n’adjuntem a continuació un enllaç amb l’actuació d’El Balilla, al final de la qual tots dos artistes van compartir escenari.
https://www.facebook.com/1273750064/posts/10216851104891275/