La Cecot analitza el futur de l’aigua a Catalunya: impacte en la indústria i l’alimentació

Aquest dijous la Cecot ha acollit la sessió informativa El futur de l’aigua a Catalunya. Impactes sobre la indústria i la producció d’aliments.

Aquesta jornada ha comptat amb experts com Marc Oliva, enginyer industrial i director de la consultora Solstener. Oliva també és president de la comissió de Canvi Climàtic d’Economia Circular del Col·legi d’Enginyers de Catalunya, i membre de l’Observatori Intercol·legial de l’Aigua. També hi ha participat Joan Girona, investigador sènior de l’IRTA.

En aquesta sessió de la Cecot s’han abordat quins podrien ser els escenaris de futur de la disponibilitat d’aigua a Catalunya en un context del canvi climàtic. Han analitzat la importància de comptar amb una estratègia de país per a la gestió de l’aigua eficient i sostenible, tant en l’àmbit de la producció industrial com en el de la producció d’aliments. També s’han tractat temes com la necessitat de ser eficients de la gestió del tractament i el consum de l’aigua al territori català.

La Cecot analitza el futur de l'aigua a Catalunya