La CECOT celebrarà la Nit de l’Empresari el 23 d’octubre al TNC

La Confederació Empresarial del Vallès, la CECOT, impulsa una nova edició de la tradicional Nit de l’Empresari. Fins el 30 de juliol, empreses, entitats i persones emprenedores, poden optar a un dels reconeixements al progrés empresarial. El pròxim 23 d’octubre, aquest any el Teatre Nacional de Catalunya, acollirà una nova edició de la nit empresarial que tractarà sobre “explorar els límits” dels actuals models empresarials.

Com en anteriors edicions aquesta setmana hi hagut la primera trobada entre la presidència de la CECOT, els patrocinadors i col·laboradors per posar en marxa la 23 ena edició de la Nit de l’Empresari. Caixa Bank ha renovat com a principal patrocinador de l’acte.

Durant la reunió s’ha tractat la nova ubicació al Teatre Nacional després de dos anys al Palau de Congressos. Un espai, diuen, que encaixa millor amb el tipus d’esdeveniment previst. Un dels objectius dels premis CECOT és reconèixer en 8 categories aquelles empreses, entitats o emprenedors que han destacat per la seva internacionalització, la innovació i la tecnologia o el comerç, així com premiar al millor gremi o associació i a la personalitat més destacada de l’any.