La Cecot col·laborarà amb el Departament de Treball per la integració de persones refugiades

El secretari general de la Cecot, David Garrofé, i el secretari d’Igualtat, Migracions i Ciutadania de la Generalitat de Catalunya, Oriol Amorós, es van donar cita el passat 7 de març per donar compliment del conveni de col·laboració signat a principis de gener entre Josep Ginesta, secretari general del Departament de Treball, i Antoni Abad, president de la Cecot. L’acord vol fomentar la integració laboral de persones sol·licitants de protecció internacional o refugiades a Catalunya per la via de l’estimulació d’accions d’intermediació laboral.

El personal tècnic de la borsa de treball de la Cecot gestionarà la relació de perfils laborals amb la finalitat que aquestes persones tinguin l’oportunitat d’accedir a una oferta de feina. L’equip tècnic mantindrà els paràmetres de qualitat de les ofertes de treball que gestiona habitualment.

La patronal incorporarà els seus cv en els processos habituals de selecció i servei de borsa de treball per tal de cobrir les demandes de feina realitzades per empreses associades.