La Cecot considera desproporcionada la resposta del sector del taxi

La Cecot posa de manifest la seva preocupació davant de les conseqüències del col·lapse que està patint Barcelona arran de les mobilitzacions del sector del taxi. Segons la patronal tenen un alt l’impacte negatiu a nivell col·lectiu i social.

Segons Cecot, la vaga no només afecta a Barcelona sinó que està afectat l’economia catalana en general, en especial en l’àmbit del turisme i en la imatge i prestigi a l’exterior. Tanmateix, la Cecot comparteix el posicionament contra l’intrusisme i per això demana atenció i propostes urgents que facilitin una solució a la mobilització del sector del taxi.

Com ja han expressat organitzacions d’altres sectors, com RETAILcat de la que Cecot Comerç en forma part, segons la patronal el sector del taxi es troba ara en una situació similar a la del comerç en els anys 90 amb l’entrada de grans operadors o al 2000 amb l’e-commerce. La patronal considera que el sector del taxi, de la mateixa manera que el sector del comerç, haurà de trobar vies per ser competitiu davant les alternatives que sorgeixin.