La Cecot demana coratge a tots els partits de l’arc parlamentari per les grans reformes pendents

Amb la constitució, aquest dilluns, del  Parlament de Catalunya la Cecot  reclama acords entre les forces polítiques per tal d’assolir estabilitat en el Govern i poder desenvolupar reformes pendents. També demanen  impulsar noves propostes que trenquin amb l’immobilisme i permetin avançar l’economia productiva. L’entitat reclama resoldre s reformes estructurals en infraestructures, passant per la sanitat, l’ensenyament o l’administració pública

La Cecot felicita el nou president,  Josep Rull, per aquesta legislatura que comença. També li desitja èxits i encerts en la seva responsabilitat institucional.

Al nou Govern i als partits que conformaran l’arc parlamentari, la Cecot els torna a demanar coratge polític per tirar endavant reformes, realitzant els acords necessaris. Insisteixen que cal cercar  el màxim consens per tal de dur-les a terme amb èxit. Així la patronal creu que  beneficia  el desenvolupament econòmic i empresarial. A més , es té present, diuen la cohesió social com una peça fonamental i necessària per enfortir la nostra societat del benestar. I fer-ho conjuntament amb les organitzacions de representació empresarial.