La Cecot engega la segona edició de Healthcare Vallès

La Cecot engega la segona edició de Healthcare Vallès

La patronal terrassenca Cecot torna a posar en marxa una nova edició Healthcare Vallès. Aquest projecte de foment de l’emprenedoria en l’àmbit de la salut i la cura de persones ajudarà prop d’una vintena de persones emprenedores a fer créixer la seva start up. La preacceleradora comptarà amb la col·laboració de B. Braun, Moehs Iberica, Vítaly, Mútua de Terrassa, Consorci Sanitari de Terrassa i Egarsat.

La Cecot ha tancat ja el procés de selecció de les start ups que participaran en aquest programa que començarà el pròxim mes de setembre.

El programa ofereix un itinerari formatiu acompanyat de mentoria individualitzada. Esta relacionat amb la potenciació del sector healthcare del sector digital i en el si de la indústria. També ajuda en la millora del model de negoci, estratègia, vendes, màrqueting i gestió economicofinancera, especialitzada en l’àmbit sanitari. A més inclou la possibilitat de mantenir contacte amb les empreses ja consolidades al Vallès.

El programa Healthcare Vallès és una iniciativa de la patronal Cecot amb el suport del Departament d’Empresa i Treball, i amb el cofinançament del Fons Social Europeu Plus.

L’ecosistema del sector salut al Vallès es caracteritza per una combinació de serveis mèdics, recerca acadèmica, desenvolupament farmacèutic i formació sanitària. Contribueixen, doncs, al benestar i la salut de la població local.La Cecot engega la segona edició de Healthcare Vallès

[Font imatges: Cecot]