Votacions Presencials Cambra

La Cecot acapara les cinc vocalies de la Cambra mentre Pimec es queda sense representació

El cinc membres del ple de la Cambra escollits d’entre les organitzacions empresarials seran els candidats proposats per la Cecot. Aquest dimarts s’han celebrat, a la seu de la Cambra, les votacions per escollir els cinc membres i, dels 155 vots emesos els més votats han estat Ignasi Cusidó, Antoni Palet, Xavier Linares, Paula Espinar i Alba Cabello. Els resultats encara són provisionals fins que els validi la Junta Electoral Central la setmana vinent.

D’aquesta manera el ple de la Cambra no tindrà cap candidat proposat per la patronal Pimec, que per primera vegada havia estat convidada a presentar candidatures.

L’elecció d’aquestes 5 vocalies és la tercera i darrera fase del procés electoral després d’escollir-ne 35 per sufragi universal a mitjans de setembre i 5 d’entre les empreses de major aportació, a finals de mes.

El nou ple de la Cambra tindrà 45 membres i es constituirà el divendres 2 de novembre en un acte presidit pel secretari d’Empresa i Competitivitat, Albert Castellanos, que ha presidit la Junta Electoral Central.

Amb tota probabilitat, Ramon Talamàs serà reelegit president i s’escolliran la resta de membres del Comitè Executiu pels propers quatre anys.