Cecot Healthcare Vallès

La Cecot fomentarà l’emprenedoria disruptiva del sector de la salut amb el projecte Healthcare Vallès

La Cecot ha presentat el programa Healthcare Vallès a alts càrrecs de les principals empreses que conformen l’ecosistema sanitari del Vallès com son B Braun, Moehs Iberica, Vitaly, Mútua de Terrassa, Consorci Sanitari de Terrassa i Egarsat. La presentació ha tingut lloc aquest dimarts a la seu de la patronal i ha anat a càrrec de la directora del Departament d’Emprenedoria i Creixement Empresarial de la Cecot, Laura Sallent, la consultora i responsable del projecte, Judit Pañella i ha comptat amb l’assistència del secretari general de l’entitat, Oriol Alba.

El projecte Healthcare Vallès està orientat a emprenedors i emprenedores amb idees o projectes start ups del sector de la salut, que volen portar la seva iniciativa al següent nivell. El programa ofereix un itinerari formatiu relacionat amb el model de negoci, estratègia, vendes, màrqueting i gestió economicofinancera, especialitzada en l’àmbit sanitari, i inclou la possibilitat de mantenir contacte amb les empreses ja consolidades al Vallès.

Les empreses i entitats del sector salut que han participat a la jornada de presentació del programa Healthcare Vallès compartiran amb el col·lectiu d’emprenedors del programa aquelles iniciatives d’innovació posades en pràctica a les seves organitzacions i, a l’hora, coneixeran les iniciatives i projectes d’aquests emprenedors per tal de donar-los feedback des de la seva expertesa ja consolidada, i fer-los propostes de millora. Els representants d’aquestes empreses i entitats també han manifestat la seva voluntat de mentoritzar i aconsellar a les persones emprenedores.

El programa Healthcare Vallès és una iniciativa de la patronal Cecot i està subvencionat pel Departament d’Empresa i Treball, amb el cofinançament del Fons Social Europeu Plus.