20231010 Np Conveni Cecot Palau Musica Catalana

La Cecot i la Fundació Palau de la Música col·laboran en nous projectes d’economia social

El president de la Cecot, Xavier Panés i el president de la Fundació Orfeó Català-Palau de la Música Catalana, Joaquim Uriach, han signat un conveni de col·laboració per potenciar l’activitat cultural i l’economia social entre el teixit empresarial català. L’acord comporta l’establiment d’un programa de difusió cultural a la massa associativa de la patronal catalan. També obre marcs de diàleg que generin nous projectes en el marc de l’economia social.

La Cecot posa a disposició del Palau de la Música els seus equips d’experts en diferents àmbits empresarials com ho poden ser la transformació digital o la transició ecològica per a l’activitat cultural. 

Des del punt de vista de la Cecot, el Palau de la Música forma part d’un entramat corporatiu privat a Catalunya que permet assumir reptes col·lectius des de la col·laboració publicoprivada.

 En aquest context, ambdues entitats expressen la seva voluntat de treballar per dinamitzar l’entorn de l’economia social i de la responsabilitat social corporativa, i de realitzar actuacions conjuntes per al seu desenvolupament i promoció.

[Foto: Cecot]