La Cecot i la Fundació Prevent col·laboraran per la inclusió laboral de persones amb discapacitat

Aquesta setmana el secretari general de la patronal Cecot, Oriol Alba, i la directora de la Fundació Prevent, Montserrat Moré, han signat un conveni de col·laboració a les oficines que la Cecot té al districte del 22@ de Barcelona.

La Fundació Prevent, entitat que treballa per facilitar la inclusió laboral de les persones amb discapacitat, s’ha adherit a la xarxa de col·laboradors de HelpEmpresa, el servei que impulsa la Cecot per ajudar a fer les empreses més resilients i evitar-ne el tancament, per fomentar el creixement del teixit empresarial del territori. La Fundació també oferirà als seus usuaris la possibilitat de rebre atenció i acompanyament personalitzat en processos de cessió o compra d’una empresa en funcionament, i sense cap cost per a elles, mitjançant el servei de Reempresa.

La finalitat d’aquesta col·laboració es basa en disseminar els serveis de HelpEmpresa i de Reempresa entre els usuaris dels programes de foment de l’emprenedoria de les persones amb discapacitat de la Fundació, així com els seus recursos i mitjans.

Fruit d’aquesta adhesió, les persones que la Fundació Prevent derivi a aquests dos serveis de la Cecot, podran rebre atenció i acompanyament personalitzat tant si volen comprar o vendre un negoci, si volen consolidar-lo o fer-ne un tancament ordenat.

En el cas del servei HelpEmpresa, les empreses i professionals de la Fundació Prevent obtindran un diagnòstic complet de la seva empresa. En base a aquest diagnòstic es proposarà a la persona empresària un itinerari a seguir, amb la finalitat de fer créixer i fer més resilient la seva empresa.

I en el cas del servei de Reempresa, rebran atenció i acompanyament personalitzat tant si volen cedir o comprar una empresa en funcionament.