20211201 Reuniojuntadirectivacecot 2

La Cecot presentarà un nou pla estratègic durant el primer trimestre del 2022

La Cecot ha celebrat aquest dimecres la reunió ordinària de la seva junta directiva, la darrera d’aquest any 2021, i que conclou amb la demanda, per part dels representants sectorials, que el 2022 sigui l’any de passar a l’acció, de concretar i d’executar aquelles peticions i demandes històriques a diferents nivells de l’administració.

Una proposta compartida amb altres organitzacions empresarials territorials que coincideixen en la necessitat d’actuar conjuntament i de manera col·laborativa per aconseguir reactivar i impulsar l’activitat econòmica als territoris.

En aquest sentit, abans de finalitzar l’any, la Cecot acollirà la reunió plenària del gup impulsor d’indústria i innovació en el marc del Pacte per la Reindustrialització del Vallès Occidental.

Un 2021 marcat pel relleu al capdavant de la secretaria general

El mes de gener Oriol Alba va assumir la direcció de la Cecot substituint a l’anterior secretari general, David Garrofé, després de 34 anys al càrrec. “El repte en el traspàs de la direcció d’una organització tan polièdrica i complexa com ho és la Cecot, sumat a l’exigència i la pressió sobrevinguda per la irrupció de la Covid-19 és tal que es requereix d’un acompanyament i d’un suport intensiu en el marc de les relacions institucionals”, explica Alba, qui ha continuat dient que “la tasca de recolzament per part del president Abad durant aquests onze mesos ha estat clau perquè pogués entendre el mapa relacional i per poder presentar-me personal i formalment a les entitats i organismes amb qui la Cecot o els diferents col·lectius que la conformen hi tenen relació”.

Presentació d’un nou Pla Estratègic per al 2022

Una part de les actuacions desenvolupada per Alba en els primers mesos de l’any ha estat orientada a l’escolta activa per tal d’elaborar un pla de treball, demanat pel comitè executiu a principis d’any, que no suposi posar “pedaços” a l’activitat actual sinó que redefineixi una nova estratègia per al 2022 per cobrir les necessitats actuals i les generades per la irrupció de la Covid-19 a les empreses associades.

Tal i com es va comprometre a la darrera assemblea ordinària, durant el segon semestre el nou secretari general s’ha centrat en l’elaboració d’un nou pla estratègic per implementar-lo en el període 2022-2024 que presentarà durant el primer trimestre del proper any.

En el marc de la reunió, la Junta Directiva ha aprovat la convocatòria d’una assembla extraordinària electoral per a principis del 2022 i la constitució de la corresponent junta electoral. També s’ha comunicat el relleu al capdavant el Gremi de tallers de reparació de vehicles aquesta setmana, Manel Restoy substitueix en el càrrec de president a Pasqual Moya qui ha desenvolupat aquesta funció durant els darrers 21 anys.