La migcampista Peke, del CF Damm, quart fitxatge del Terrassa FC

Natalia Muñoz Fernández, coneguda futbolísticament com a “Peke”, s’ha convertit en el quart fitxatge del Terrassa FC 2020-2021, segons ha fet oficial el club egarenc.

La migcampista de 17 anys, internacional amb les categories inferiors de la selecció catalana, ha jugat les darreres dues temporades al CF Damm. Amb anterioritat ha defensat les samarretes de l’EF Manu Lanzarote, FC Barcelona, CE Mercantil i CFU Can Rull.

L’arribada de Peke se suma a les incorporacions de les defenses Núria Marín (CF Damm) i Lisa Benoit (Toulouse) i la portera Anna Armengol (Levante Las Planas).

Renovacions

D’altra banda el Terrassa FC ha comunicat dues renovacions més, i ja van onze. Són les de la defensa central Samantha Lozano “Sam” i la migcampista Lydia Rodríguez. Recordem que també continuen les porteres Houda i Andrea Santaularia, les defenses Yael Domene, Campa i Noah, les migcampistes Marta Alegre i Laura Caballero i les davanteres Patri Ballesteros i Paula Boza

Amb Sam i Lydia i el fitxatge de Peke, el quadre que dirigirà Antonio Ramos i Artur Hernández està integrat per quinze jugadores.