20220113 Foto Formacio Ciberseguretat Jovesempresaris1

La ciberseguretat enceta el programa d’activitats del Cercle de Joves Empresaris

El Cercle Cecot de Joves Empresaris ha començat el nou any amb una sessió formativa sobre seguretat informàtica (ciberseguretat) a les empreses i prevenció de possibles amenaces o ciberatacs. Aquesta és la primera activitat organitzada per la nova Junta Directiva encapçalada per Ninna Torres. També dona resposta al propòsit d’esdevenir un altaveu.  I alhora,  ser receptors actius, d’aspectes que ocupen i preocupen els directius i empresaris joves.

La sessió va anar càrrec de Roger Sales qui, fins la setmana passada era l’intendent en cap dels Mossos de l’ABP de Terrassa. Ara arrel dels canvis en l’estructura de cos l’han dut a liderar el Projecte de Digitalització de mossos. Durant la seva intervenció, a més, ha insistit en la importància de denunciar qualsevol ciberatac. Així la unitat encarregada d’investigar aquests delictes pugui actuar, documentar les casuístiques i les  metodologies dels ciberdelinqüents que cada dia son més sofisticades.

Per últim, la sessió també ha servit  per recordar el portal sobre Ciberseguretat de l’entitat, tota la informació facilitada per l’Agència Catalana de Ciberseguretat. Es tracta, doncs, d’un  recurs de valor per elaborar un pla de prevenció de ciberatacs així com una relació d’empreses professionals de l’ASEITEC especialitzades en aquest àmbit.

[Font imatges:  Cecot]