La circulació al pont del Passeig es fa en dos carrils per uns treballs de MútuaTerrassa

La circulació de vehicles i el pas de vianants pel pont del Passeig, a l’avinguda de Jacquard, es veu afectada per uns treballs en la calçada. Amb motiu de les obres s’ha reduït a dos els quatre carrills habituals d’aquesta important via de connexió entre els dos costats del Parc de Vallparadís. Així, per poder portar a terme l’actuació sense haver de tallar totalment el trànsit, s’han habilitat els dos carrils del costat nord del pont per permetre el trànsit rodat en els dos sentits de circulació.

La vorera per al pas de vianants en el costat nord es manté habilitada. Tampoc queda afectada per les obres la vorera sud, que tot i protegida per les tanques permet sense problemes el pas de persones d’un costat a l’altre del pont.

Des d’aquest dimecres i durant els propers dies el treball dels operaris i de la maquinària es concentra en els dos carrils del costat sud del pont, normalment utilitzats pels vehicles que venen de la plaça Doctor Robert en direcció a l’avinguda de Jacquard, i que ara estan totalment tallats al trànsit.

L’actuació forma part dels treballs d’ampliació del Servei d’Urgències de Mútua de Terrassa, que també té previst, en els propers dies, restringir la circulació de vehicles al carrer Castell. A partir del moment en què hi comencin a treballar, només hi tindran accés els veïns, les persones amb mobilitat reduïda, els serveis de transport sanitari i de subministrament hospitalari.

El calendari previst d’actuació per al projecte de Mútua Terrassa a l’entorn del carrer Castell és de nou mesos.