La ciutadania podrà participar en l’actualització del Projecte Educatiu de Ciutat

La comunitat educativa de Terrassa celebrarà al novembre un gran fòrum obert a la participació ciutadana per debatre i reflexionar sobre els nous reptes de ciutat en matèria d’ensenyament. És el projecte Terrassa Aprèn i actualitzarà el Projecte Educatiu de Ciutat del 2002. Al maig ja va celebrar una primera jornada després d’una primera fase de diagnosi.
N’ha parlat la regidora d’Educació, Teresa Ciurana, en la jornada d’obertura de curs a la Seu d’Ègara. L’equitat i la inclusió seran prioritaris al Terrassa Aprèn.

Aquest és un curs farcit de novetats amb l’avançament del calendari escolar, la gratuïtat d’I2 que s’anirà estenent a tota l’etapa 0-3, la baixada de ràtios a p3, l’increment d’oferta a la formació professional i un nou currículum més competencial.

Aquest any la jornada d’inici de curs s’ha celebrat a la Seu d’Ègara amb l’objectiu d’involucrar les escoles a la candidatura com a patrimoni mundial de la Unesco.

En acabar els assistents a la jornada s’han dividit en grups per conèixer una selecció de propostes de la Guia d’Activitats. Aquest any s’hi han incorporat 60 propostes i ja en sumen prop de 400. Abans de l’acte els mestres nouvinguts, de fora de Terrassa, han pogut participar en una visita guiada per la ciutat.