La CNT reivindica el conveni d’hosteleria

El sindicat CNT impulsa una campanya per donar a conèixer i fer aplicar en tota la seva extensió el conveni col•lectiu del sector de l’Hosteleria. Alhora fan una crida per reivindicar-se com a sindicat, com a l’eina més eficient per millorar les condicions laborals dels treballadors.

Aquest dissabte a partir de les sis, a la plaça Primer de maig, a Sant Pere Nord, els sindicalistes faran la primera xerrada de formació i difusió de la campanya ”Hoteleria digna”. Les dues xerrades informatives sobre el conveni d’hostaleria es faran els dies 12 i 18 de novembre a partir de les 8 del vespre. L’una al Centre Cívic President Macià i l’altre al Casal Cívic de Can Parellada.

També faran d’altres actuacions per donar a conèixer un conveni poc aprofundit entre els treballadors i empresaris del sector. La CNT denuncia la temporalitat, els contractes en precari, els salaris en negre, les categories professionals, els festius no abonats, l’incompliment del descans setmanal, les sobrecàrregues de treball o l’impagament de la roba de treball, entre les irreguralitats més freqüents en el sector. D’altra banda el sindicat anarquista manté el seu cicle de conferències sobre la Memòria Històrica Llibertària. Per aquest divendres a les set del vespre es planteja si el conegut anarquista El Cojo de Màlaga, va ser una víctima de la revolució.